FysioFit

Wilt u aan uw gezondheid werken maar wilt u dit niet in een grote sportschool doen? Dan is FysioFit mischien iets voor u. Bij FysioFit Ulvenhout is het mogelijk om zelfstandig of in kleine groepen onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten te komen fitnessen. 

 

Wilt u zelfstandig vrij komen fitnessen dan kan dit de gehele dag dat de Fysiotherapiepraktijk geopend is. Alleen in de uren dat er begeleiding is, is vrij sporten niet mogelijk zodat wij de grootte van de groepen kunnen controleren.

Hebt u niet veel ervaring met fitnessen en vind u het fijn om dit onder begeleiding te doen, dan is dit ook mogelijk. Gedurende de week zijn er verschillende uren waar er gesport kan worden onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten. 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Als u zich aanmeld om te komen fitnessen zal er eerst een afspraak gemaakt worden met een van onze fysiotherapeuten voor een intake. Tijdens deze intake kunnen wij inventariseren of u specifieke doelen heeft voor het sporten. Aan de hand van een aantal testen wordt er een trainingsschema opgesteld en deze wordt op uw persoonlijke pas gezet. Zo hoeft u nooit meer zelf te onthouden op welk gewicht een bepaald apparaat moet staan en hoeveel herhalingen u zou moeten doen. 

Als dit gelukt is kunt u met de therapeut overleggen wat voor soort abonnement het beste bij u past. Wilt u alleen vrij komen sporten,  onder begeleiding of een combinatie?

 

Bent u geinteresseerd? Neem contact op of loop een keer binnen!

 

 

Tarievenlijst
1x per week begeleid trainen
12 maanden abonnement€ 37,10
6 maanden abonnement€ 39,25
3 maanden abonnement€ 43,50
onbeperkt trainen incl. 1x per week begeleid trainen
12 maanden abonnement€ 47,10
6 maanden abonnement€ 49,25
3 maanden abonnement€ 53,50
eenmalige kosten
Chipkaart, trainingspasje€ 12,00
Polar hartslagmeterbandje€ 7,00
Intake, fitheidsonderzoek en samenstellen trainingsprogramma€ 37,00

Contactformulier FysioFit

Call Now Button